4 στυλιστικοί συνδυασμοί που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

 

4 στυλιστικοί συνδυασμοί που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Θέλεις να ντυθείς σωστά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις για το στυλ σου αλλά φοβάσαι ότι δεν «το έχεις» με όλες αυτές τις «τάσεις» και τις «μόδες» που κυκλοφορούν ελεύθερες εκεί έξω; 
Μην αγχώνεσαι... Ιδού επτά διαχρονικά στιλιστικά «δίδυμα» που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Λευκό t-shirt και μαύρο στενό jean
Δύο πραγματικά διαχρονικά κομμάτια συνδυασμένα σε ένα μοναδικό κλασσικό όσο και καθημερινό look. Ή, αλλιώς, η καλύτερη απόδειξη ότι η γοητεία κρύβεται στην απλότητα. Ο Becks ξέρει.
Λευκό πουκάμισο με τιράντες και μαύρο παντελόνι
Όπως έχουμε ξαναπεί, το Black & White αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της αντρικής γκαρνταρόμπας αλλά κι έναν μπαλαντέρ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική περίσταση.

Συνδυάζοντάς το με ένα καλό μαύρο παντελόνι, θα μπορέσεις να πετύχεις το τέλειο outfit. 
Γιατί τιράντες, αναρωτιέσαι; 
Επειδή το συγκεκριμένο αξεσουάρ, σε αντίθεση με ενα απλό συνδυασμό μαυρο και λευκό, δημιουργεί αντίθεση, κάνοντας εν τέλει την εμφάνισή σου να δείχνει «μετρημένη», χωρίς ωστόσο να να φαντάζει υπερβολικά «σοβαρή» κι, ενδεχομένως, «αποστειρωμένη».
Λευκό παντελόνι με μαύρο T-shirt
Λευκό παντελόνι - μαύρο μπλουζάκι: 
All time classic επιλογή, αλλά προτίμησέ τό σε μια βραδινή περίσταση. Φρόντισε το ρολόι  και τα αξεσουάρ να «σπάνε» το απόλυτο λευκό - μαύρο!

> Δώσε προσοχή στο ρολόι σου. Τα ασημένια ρολόγια δείχνουν καλύτερα στις δροσερές επιδερμίδες, ενώ τα χρυσά κολακεύουν τις πιο ζεστές. 
Φυσικά, μπορείς πάντα να διαλέξεις το αγαπημένο σου μέταλλο ενστικτωδώς...
Ανοιχτόχρωμο κοστούμι με ένα ζευγάρι loafers
Δεν λέμε, καλά τα derbies και τα brogues, αν όμως θέλεις να φορέσεις το κοστουμάκι σου σαν Ιταλός, τότε μάλλον θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στα penny loafers, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Previous Post Next Post