M2Style: Ένα ελληνικό αντρικό brand στο top 10 των ευρωπαϊκών fashion brands



Ο Ντοστογιέφσκι έχει πει ότι η ομορφιά θα σώσει τον πλανήτη, φράση με την οποία ταυτίζεται απόλυτα το M2Style, ένα αντρικό casual street style fashion brand, που δίνει έμφαση στο γοητευτικό, κλασικό ντύσιμο για κάθε περίσταση και αναδεικνύει τον σύγχρονο τζέντλεμαν που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει με την πρόσφατη καμπάνια του μια θέση στο top 10 των Ευρωπαϊκών brands στην κατηγορία "Travel Fashion Gentleman".














Το M2STYLE αλλάζει τα δεδομένα στο αντρικό στυλ

Στο M2Style θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ σε ιδιαίτερες, λεπτές, κλασικές και μίνιμαλ γραμμές, με έντονα στοιχεία του sprezzatura (ιταλικό στυλ ντυσίματος), όπως επίσης και hair products. Όχι όμως μόνο αυτά. Εκτός από το να τα πουλάει, σου δείχνει και το πώς να τα συνδυάσεις, κάτι που για την πλειοψηφία αποτελεί γρίφο. (Μπορείς να πάρεις ιδέες στο Instagram, Facebook και Pinterest της εταιρείας).




" Όλη η φιλοσοφία, και το όνομα του M2Style είναι εμπνευσμένα από τον σύγχρονο άντρα που θέλει να αναδείξει το στυλ του"

Ο λόγος που τα σχέδια και τα προϊόντα του M2Style έχουν γίνει ανάρπαστα είναι γιατί παρουσιάζουν ένα δυναμικό άντρα με ολοκληρωμένο στυλ για κάθε εποχή. Στόχος είναι όλοι οι άντρες να αναδείξουν τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει και να διαμορφώσουν το προσωπικό τους στυλ.

Οι εμπνευστές και δημιουργοί του brand είναι ο Nikos Tsioulas, ο Daniel Angel και ο Charlie Tsioulas- μοντέλα με συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολύχρονη εμπειρία και δραστηριότητα στο τομέα των επιχειρήσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα brand ανδρικής μόδας με ρούχα, αξεσουάρ θέλοντας έτσι να εμπνεύσουν κάθε άντρα, δημιουργώντας εικόνες που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα του και την ιταλική φινέτσα.












Δημιουργώντας το τέλειο outfit και τα πιο περιποιημένα μαλλιά

Στο M2Style έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά ρούχα και να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες (ρολόι, γυαλιά ηλίου, δαχτυλίδι) που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Επίσης, έχουν να σου προτείνουν μια υπέροχη σειρά hair styling για να δώσεις στυλ στα μαλλιά σου καθώς και πολλά tutorials για το πώς θα το καταφέρεις.



Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο e-shop στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

M2STYLE.GR και M2STYLE.UK

Instagram: @m2style 

 Facebook : @m2style.official 

 e-shop: www.m2style.gr

Previous Post Next Post