Πες μου τι πίνεις.. να σου πω ποιος είσαι!



Πες μας τι πίνεις… και το pswnio.gr θα σας πει ποιος είστε! Ακόμα και το ποτό που παραγγέλνεις να πιείς στο μπαρ υποδηλώνει κάτι για τον χαρακτήρα σου..

Χυμό
Μην παρεξηγείτε κάποιον που παραγγέλνει χυμό ή άλλα μη αλκοολούχα ποτά. Τσάμπα τον λέτε γκέι .. δεν είναι γκέι .. απλά είναι υπεύθυνο άτομο, δεν μεθάει συνεχώς, δεν χεριάζετε να πιεί για να διασκεδάσει και δεν κολλάει σε λεπτομέρειες. Δεν τον νοιάζει και τόσο για το τι θα πούν οι άλλοι. Επίσης μπορεί να είναι αθλητής ή να προσέχει την υγεία του.

Μπύρα
Είσαι ένα άτομο που σου αρέσει η ποσότητα! Ακόμα και με κάτουρο να μοιάζει αυτό που πίνετε .. δεν έχει σημασία αφού η ποσότητα είναι μεγάλη. Σου αρέσει να παρακολουθείς διάφορα αθλήματα και να περνάς καλά… τι και αν δεν έχεις και πολλά λεφτά. Το pswnio.gr έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στις μπύρες , ειδικά στις εισαγόμενες (Carib) που δείχνει ότι σε ενδιαφέρει και λίγο η γεύση.. και ξέρεις να επιλέγεις !

Κρασί
Είσαι κοινωνικό άτομο αλλά προτιμάς να βγεις σε μέρη που μπορείς να μιλήσεις στον διπλανό σου και όχι εκεί που γίνεται χαμός από κόσμο. Έχεις γούστο και θέλεις να απολαμβάνεις τα καλύτερα στην ζωή σου. Έχεις επίπεδο ή σε απασχολεί πολύ να νομίζουν οι άλλοι ότι έχεις και είσαι «κάποιος». Δηλαδή, σε ενδιαφέρει υπερβολικά η γνώμη των άλλων και το πως δείχνεις προς τα έξω..

Ουίσκι
Είσαι ένα δυναμικό άτομο που ξέρεις πως να διευθετήσεις ένα ζήτημα. Παίρνεις εύκολα αποφάσεις, δεν έχεις κακία μέσα σου αλλά η ψυχραιμία σου δεν κρατάει για πολύ. Έχεις να πείς πάντα μια ιστορία ή ένα ανέκδοτο πάνω σε μια σχετική συζήτηση αλλά μερικές φορές, το ποτό μιλάει για εσένα. Έχεις αγαπημένο μπάρμαν, μπαρ και θα έδινες τα πάντα για μια καλή εξυπηρέτηση. Οικονομικά είσαι σε πολύ καλή κατάσταση ή θα ήθελες με λαχτάρα να ανεβείς οικονομικά, πιο ψηλά .

Βότκα
Αυτός που πίνει βότκα προσαρμόζετε εύκολα στις καταστάσεις και έχει πολλές πλευρές. Πίνει ανάλογα με την ώρα της ημέρας και με την διάθεση στην οποία βρίσκεται. Τώρα αν πίνεις την σπέσιαλ βότκα, Gray Goose σημαίνει ναι μεν ότι έχεις λεφτά και θέλεις αυτό να φωνάζει , αλλά είσαι επίσης δύστροπος και σπαστικός, δείχνει κόμπλεξ και επίσης θέλεις να δείχνεις ότι είστε μεγάλος εραστής !

Gin
Αυτοί που πίνουν τζιν είναι περίπου ίδιοι με αυτούς που πίνουν βότκα, με την διαφορά ότι έχουν μεγαλύτερα @ρχίdia.

Martini
Είσαι άτομο που επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους , τους αντιγράφεις , επηρεάζεσαι από τις διαφημίσεις , παρακολουθείς συνεχώς την μόδα και ντύνεσαι trendy. Αν είσαι γυναίκα.. είσαι pswnio.com, μπορεί να έχεις εμφανιστεί στη τηλεόραση και να το αναφέρεις συνέχεια σε όποιον γνωρίζεις .. αλλά στην πραγματικότητα αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά ..τώρα είσαι μια άνεργος ηθοποιός.

Ρούμι με cola ( Havana Cola)
Είσαι ένας απλός άνθωπος, είσαι ευχαριστημένος με κάτι απλό και δεν ζητάς πολλά από την ζώη σου. Περνάς καλά χωρίς να χρειάζεται να φέρεις τα πάνω-κάτω. Επίσης είσαι σταθερός στις απόψεις σου και δεν θέλεις να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα.

Cuba Libre
Τι έγινε εδώ ? Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ? Ξέχνα το .. και παράγγειλε ένα Havana Cola!

Τεκίλα
Είσαι ο μεγαλύτερος πότης , πας σπίτι αφού κλίσει το μπάρ ή σε διώξουν κλωτσηδόν. Είσαι περήφανος για τον εαυτό σου, είσαι αληθινός, δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα του pswnio.gr . Τρελαίνεσαι για parties με πολλά κορίτσια ή αγόρια .. αναλόγως τα γούστα. Χορεύεις και είσαι πάντα στην πρίζα .. όχι εσύ , αλλά το ποτό! Σαν άτομο έχεις πολύ ενδιαφέρον, έχεις πολλές εμπειρίες, ιστορίες και συμβουλές να πείς στους φίλους..
Αν είσαι γυναίκα και πίνεις tequila , είσαι πολλή sexy, άτακτη, αστεία και όλοι άντρες που βρίσκονται στο μπαρ.. εσένα κοιτάνε.

Cosmopolitan
Όπως και το μαρτίνι, πίνονται στο ίδιο ποτήρι .. άρα είσαι και εσύ pswnio τελεία κομ . Πριν βγείς έξω, κοιτάζεσαι με τις ώρες στον καθρέφτη και μετά πας να πιείς το cosmo σου. Σου αρέσει να βγαίνεις με τις φίλες σου , να διασκεδάζεις , να χορεύεις και να σε προσέχουν όλοι. Βλέπεις ακόμα και τις επαναλήψεις του Sex and the city και αν είσαι άντρας είσαι πιο γκέι και από τους gay .

Sex on the beach
Είσαι στην ηλικία 18-35 , παραγγέλνεις ποτά με προκλητικά ονόματα επειδή έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ και νομίζεις ότι όταν κάποια-ος ακούσει την λέξη σεξ θα πάρει το μήνυμα ότι έχει πέσει ξηρασία..

Σαμπάνια
Είσαι ρομαντικός, σου αρέσουν οι έρωτες, οι αγάπες.. τα φιλιά. Θέλεις να εντυπωσιάζεις τους άλλους και έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να βάλεις στόχο αυτό που θέλεις.

Mojito
Θέλεις να δείχνεις εξωτικός και ανανεωμένος. Θέλεις να παιδεύεις τον μπάρμαν λες και σου έκλεψε την γκόμενα. Σου αρέσουν τα ταξίδια , οι διεθνείς εξελίξεις και μιλάς για πολιτική αλλά όλα αυτό αρκούνται στο να τα βλέπεις πίσω από μια οθόνη τηλεόρασης.

Jägermeister
Το Jäger είναι ότι πρέπει για σφηνάκι , όταν το πίνει κάποιος ή θέλει να εντυπωσιάσει του φίλους του ή πραγματικά γουστάρει να πιεί Jäger και σκέφτεται από μέσα του .. «Θέλω πολύ να χώσω μια μπουνιά σε κάποιον»  (Π.χ. Στον μπάρμαν που μας έφαγε όλες τι γκόμενες.)

Διάφορα κοκτέιλ με ομπρελίτσες και μπιχλιμπίδια ως γαρνιτούρα.
Δεν σου αρέσει και τόσο το ποτό, είσαι ένα από τα κορίτσια – αγόρια του κολεγίου και παραγγέλνεις επειδή πρέπει κάτι να πάρεις .. αφού δεν θα το πιείς που δεν θα το πιείς ας είναι τουλάχιστον ένα όμορφο ποτό που θα χορτάσει το μάτι σου.

Previous Post Next Post